Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jongste Jeugd

The Derby Heroes; nieuwe helden zijn opgestaan!

Nieuws afbeelding 5-7-2016 Kamp Ahoy - Berichten doen de ronde dat er opnieuw helden zijn opgestaan.

In het weekend van 1, 2 en 3 juli is rond Oosterhout een groep van 80 schurken aangetroffen. Doel van deze groep was het terroriseren van de omgeving, aldus de opperschurkjes die felgekleurde klederdracht terug te vinden waren. Een aantal voorbeelden van de voorbedachte plannen van deze groep: het misleiden van bevolkingsgroepen door het aanpassen van routes tijdens speurtochten, het hakken en zagen tijdens hockeyactiviteiten met verschrikkelijke blessures bij onschuldige omstanders tot gevolg, het roddelgedrag van vrouwelijke schurkjes, het gooien met verschillende wapen naar onschuldige burgers zoals: kussens, emmers water en andere projectielen.

"Tot hier en niet verder, de maat is vol en hier moet actie worden ondernomen", aldus de burgemeester van Oosterhout. De deskundige hulp van de Puberende gemuteerde Ninja Turtles werd ingeroepen om een trainingstraject op te stellen en zo nieuwe helden op te roepen om deze groep schurken aan te pakken. En met succes! Door de keihard werkende wanna-be superheroes is de groep schurkjes uiteindelijk op zondag 3 juli om 16.00 verdreven uit het Kamphuis Ahoy. De omwonende kunnen weer rustig op 1 oor liggen.

De foto's van dit weekend zijn terug te vinden via deze link.

In de bijlage foto's van de gevonden voorwerpen en een oproep voor verloren voorwerpen. Als er iets in de tas zat van uw kind(eren) dat daar op zaterdag nog niet zat, dan horen we dat graag. Hopelijk kunnen we dan alles bij de rechtmatige eigenaar terugbrengen :-).

Voor andere vragen of opmerkingen, graag even een email naar [email protected]. Een reactie hieronder mag ook.

Namens de gehele staff en begeleiding: het was een top weekend en heel veel dank aan alle leuke, enthousiaste en gezellige kids! 
En ook veel dank aan onze sponsors voor het fruit van van Ooijen en de bus van Ames . Wij gaan genieten van een paar weken vakantie en verheugen ons alweer op volgend jaar.

AHOY!

Link naar FB waa het fotoalbum staat: www.facebook.com/160695857385640/photos/?tab=album&album_id=931968523591699 
 
Bijlage Gevonden en verloren voorwerpen.pdf

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht