Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Teamindeling junioren HC Derby seizoen 2016/17

25-6-2016 Beste hockeysters en hockeyers,

Jullie geduld is op de proef gesteld en nu is het zover dat we nagenoeg alle teams bekend kunnen maken. Alleen MA1, JB1 en JC1 zijn nog niet klaar met de selectie maar die weten daar natuurlijk al zelf van.

Mochten er naar aanleiding van de teamindeling nog vragen zijn dan kunnen die gestuurd worden naar de mailbox van de jeugdcommissie, [email protected].
We zullen de vragen beantwoorden en als er vragen zijn waar een gesprek voor nodig is zullen we een gesprek inplannen. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdagavond 5 juli. We hebben gekozen voor deze avond zodat we eventuele betrokkenen zoals lijnco's, bestuursleden en trainers ook bij het gesprek kunnen betrekken. Indien je vraag op 5 juli besproken wordt volgt een uitnodiging met tijdstip.

We realiseren ons dat we nooit iedereen 100% tevreden kunnen stellen en dat afvallen uit een selectie teleurstellend kan zijn echter hopen we voor een ieder dat het team waarin je ingedeeld bent de basis is voor een leuk, sportief en gezellig seizoen 2016-17.

Voor nu wensen we jullie allen een fantastische zomer en een fijne vakantie!

Hartelijke groet,
De JC HC Derby
 
Bijlage HCDerby indeling Junioren seizoen 2016-17 v2506 (3).xls

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht