Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

30 april: Internationale veldclinic

Nieuws afbeelding 3-4-2016

Beste sterspelers en sterspeelsters uit de BCDEF-jeugd,

 

Wij willen jullie uitnodigen voor een Internationale veldclinic die gegeven zal worden door de spelers van Heren 1, onder leiding van onze Spaanse vriend Ignacio. De clinic vindt plaats op zaterdag 30 april a.s. op de club en kost €10,- per persoon. We hebben deze keer een speciale teamkorting, als er meer dan 10 spelers uit een team meedoen, zal de prijs € 100,- blijven.

 

Buiten het feit om dat jullie hockey skills hierdoor enorm zullen verbeteren, kan je wederom ook nog eens fantastische prijzen winnen! Bij inschrijving ontvang je automatisch al 1 lot, als je er meer loten wil kan je die op de dag zelf nog kopen. Daarnaast zullen wij ook voor siroop en een snack zorgen.

 

Wil jij kans maken op een van deze mooie prijzen en heb jij zin in een leuke en leerzame veldclinic, geef je dan snel op want vol is vol! Stuur een mail naar [email protected]  en vermeld hierbij je naam en team.

 

Wegens onvoorziene omstandigheden is de clinic voor de gehele jeugd van 12.00 tot 14.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk tot vrijdag 20.00 uur.

 

Hopelijk tot dan!

Sportieve groetjes,

Derby Heren 1

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht