Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Barcommissie

Uitbreiding keukenassortiment

11-11-2015 Het zal u niet ontgaan zijn dat we vanaf eind september meer keus hebben in onze keuken. Naast de vertrouwde snacks en de Derby-topper: De tosti, zijn er nu ook:
Vers gebakken: gevulde koeken, appelflappen en kaasstengels.
Ook kun je terecht voor diverse stuks fruit.
Vanaf elf uur worden er ook vers gebakken (en ter plekke bereid) witte en bruine pistolets geserveerd. Op dit moment zijn dit: een broodje fris, kaas, ham, oude kaas, ei, gezond, ham/kaas. Tot slot het succes tot nu toe: het broodje gerookte kip dat meedingt naar de titel "broodje Derby". 
Nu gaat dit niet vanzelf en zijn extra handjes in de toch al overbelaste keuken noodzakelijk. We zijn dan ook hard op zoek naar enkele keukenprinsen of -prinsessen om naast Leo en Riet dit stuk van de keuken te runnen. Op jaarbasis zijn we +/- 25 weekenden open. Dat betekent een zaterdagbezetting voor al die weekenden en voor ongeveer de helft van die weekenden ook een zondagbezetting.
Een koppeling aan het rooster van de bestaande vrijwillige barbezetting ligt minder voor de hand om de continuïteit en professionaliteit te waarborgen. Ook een verdere uitbouw is gebaat bij een wat kleiner vast team. We denken aan totaal ongeveer acht mensen, zodat je 1x in de zes weken een dienst hebt. Deze dienst ligt zoals het er nu naar uitziet tussen 11 uur en half vier. In de winterstop evalueren we de eerste seizoenshelft en kijken dan naar assortiment en openingstijden.
Op dit moment bestaat ons team uit Maurice van Bergen, Monique Hugers, Harmjan Bootsma en haakt Carolien Norendaal aan. Wie wil toetreden tot dit gezelschap? Beloning: enthousiaste reacties van onze leden en bezoekers, mogelijkheid om creatief te ontwikkelen en niet onbelangrijk: voorproeven 😊
Meld je aan bij de bar, bij een van ons vieren of laat hier een reactie achter.

Sportieve groet, namens ons, Harmjan Bootsma


Gerelateerde nieuwsberichten

Team van de dag

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht