Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Bericht van bestuur

Nieuws afbeelding 31-5-2015

Beste Leden en Ouders van Leden,


Graag willen wij als bestuur de brief van de JC aanbevelen. Daarin wordt duidelijk dat de Jeugdcommissie, samen met de Commissie Technische Zaken, de Lijn-Coördinatoren en de TC Trainers een zorgvuldige afweging hebben gemaakt voor de Jeugdteams die het volgend seizoen Derby gaan vertegenwoordigen in de diverse competities. Dat is een zeer grote klus geweest en wij willen als bestuur onze waardering uitspreken voor dit vele werk. Gelukkig mogen wij reeds reacties ontvangen van diverse mensen die deze inspanning ondersteunen.


Het kan natuurlijk zijn dat er mensen zijn die teleurgesteld zijn over de keuzes die binnenkort bekend gemaakt worden. Daarvoor kan men altijd met het bestuur in contact treden. Wij willen volkomen transparant zijn. Dus een respectvolle discussie over hoe beslissingen zijn genomen gaan wij niet uit de weg. Helaas is in de afgelopen week gebleken dat er 1 of meerdere personen niet tevreden zijn over de gang van zaken omtrent de selectie van onze teams. Er zijn in het clubhuis een aantal zeer beledigende posters opgehangen die het selectiebeleid van onze club op een zeer negatieve manier ter discussie stellen. Als bestuur vinden wij dit een ongewenste gang van zaken. Wij hebben aan het begin van dit jaar PRET centraal gesteld. Positief, Respectvol, Enthousiasme, Teamspirit. Deze posters zijn zeer Negatief, Beledigend, Teleurstellend en daar worden wij absoluut niet door aangemoedigd. Wij overwegen om aangifte te doen wegens Smaad bij de politie omdat een aantal van onze actieve leden die zich met de selectie van onze kinderen hebben bezig gehouden zich zeer beledigd voelen door de posters. Vooral omdat dit in voorgaande jaren ook al heeft plaatsgevonden (via anonieme mails) willen wij namelijk dat dit stopt. Geen Anonieme Beledigingen op Derby. PRET staat centraal. 


Mocht u betrokken zijn bij deze laaghartige actie en als gevolg van de mogelijke aangifte uw excuses willen aanbieden dan kan u reageren via Hinrich Slobbe, [email protected].


Het Bestuur

Reacties

Aart-Jan Mels

6-6-2015 @ 21:51:22 |Best bestuur, goed dat jullie op deze manier hierop reageren. Het mag niet zo zijn dat een paar mensen de PRET op deze manier bederven. Een grotot compliment voor alle vrijwilligers!

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht