Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Fithockey

NK Fithockey

27-10-2011

Tweede landelijke fithockey toernooi

Op dinsdag 11 oktober vond het 2e landelijke fithockey toernooi plaats op de velden van Derby. De wethouder sportzaken van de gemeente Zwijndrecht de heer E. Vissers verzorgde de afslag om 10.30 uur. Zeven teams uit het land hebben dit jaar deelgenomen; Ares, Hattem, Beuningen, Westland, Pelikaan (Roosendaal), Kampong en Derby.

In totaal waren er zo'n 90 fithockey deelnemers. Er werden 4 wedstrijden gespeeld op drie velden met een speeltijd van 25 minuten.
De nieuwe verenigingen die Fithockey  spelen eindigde op de 1e en 2e plaats. De Pelikaan uit Roosendaal ging met de eer aan de haal, 3 gewonnen wedstrijden en één gelijkspel. H.V. Westland won 3 wedstrijden en verloor een wedstrijd.
 
Met dank aan de organisatie door de captain van de fithockeyers Jan Stadelmaier en de barcoordinatie door Anja de Geus, Leo Bosmans, Riet Bosmans. We kunnen terugkijken op een geslaagd 2e landelijk Fithockey toernooi.

Mocht u zelf interesse hebben om een keer mee te spelen dan kan dat. Elke donderdagochtend rond 10 uur wordt er gespeeld. Neem contact op met Jan Stadelmaier ([email protected])
of kom gewoon vrijblijvend langs. De koffie staat klaar.

Harmjan Bootsma
vice-voorzitter HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht