Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png MB3 2020-2021_uitsnede.jpg
 
Senioren

Cartouche H1- Derby H1 7-0 (3-0)

28-9-2011 Cartouche H1 – Derby H1 7-0 (3-0)

Het was pijnlijk… en hoewel we bij voorbaat wisten dat we tegen deze kampioenskandidaat die vorig jaar nog op een haar na de promotie miste weinig kans zouden hebben, hadden we ons toch meer van dit treffen voorgesteld.

Om toch maar met wat positiefs te beginnen…. Het was heerlijk weer; maar dat is u als u niet in Leidschendam was waarschijnlijk ook niet ontgaan. Verder is er hard geknokt, hebben we de eerste helft nog heel eventjes “mee kunnen hockeyen” en een paar kansjes weten te creëren en zijn we zonder kaarten weer van het veld gestapt. So far voor het positieve nieuws…

Joran had nog wel op 5 meter voor de goal de 0-1 op z’n stok, maar de scheidsrechter kon de zenuwen niet bedwingen en floot maar alvast voor een strafcorner. Helaas werd deze niet benut en juist op het moment dat we het idee kregen dat we toch niet geheel kansloos waren viel in minuut 15 de 1-0. Net over de middellijn ging via een derby stick de bal uit. Cartouche nam zeker 10 meter verder dan waar hij uitging snel de bal en vond zo in “no time” een vrije man in de cirkel die kon afronden. Heel slim voordeel gepikt van Cartouche, maar ook dus weer even niet scherp van de leiding…

Verder hielp het natuurlijk ook niet dat Jiri door een blessure niet mee kon doen, dat Douwe na 30 seconden door zijn enkel ging en niet meer kon spelen, dat Ralph bij een botsing zijn schouder bezeerde en niet meer lang verder kon en ook Niels B. in verband met een pijntje gespaard moest worden. Het was dus ook niet zo vreemd dat we met name in de 2e helft met slechts een enkele beschikbare wissel problemen kregen om de gelederen gesloten te houden. En ja, los van alle eerder vermelde excuses...Cartouche is natuurlijk ook gewoon nog een maatje te groot voor ons.

Eindresultaat dus 7-0. Schrale troost is dat we niet het enige team in onze poule zijn dat het zwaar te verduren had dit weekend. Zo waren er nog een 2-8 en een 8-1 te vinden tussen de uitslagen.

Na een zware seizoensstart mogen we ons nu gelukkig op gaan maken voor een serie wedstrijden waarbij we een stuk kansrijker denken te zijn. De eerstvolgende pot spelen we thuis tegen Groen Geel. Graag zien we u aanstaande zondag dus weer rond half 3 langs de lijn. We kunnen uw steun goed gebruiken! 
Tot dan!

Groetjes Heren 1

P.S. Vergeet je niet aan te melden voor de clinic die wij verzorgen op 15 oktober! ([email protected])
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht