Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png MB3 2020-2021_uitsnede.jpg
 
Senioren

Nieuw coach heren 1: Taco de Jonge

15-7-2011
Taco volgt de naar Victoria vertrokken Ronald Hugers op. Met Taco haalt het bestuur een jonge trainer binnen die de lijn, die door Ronald en zijn voorgangers Frank Middelhoek en Karel van Aggelen is ingezet, zal voortzetten. Uiteraard brengt Taco zijn eigen visie op het spel mee en zal hij hiermee ook een bijdrage leveren aan het ingezette jeugdbeleid binnen onze club. Taco kenmerkt zichzelf als een trainer die de balans zoekt tussen enerzijds plezier in het spel en de training en aan de andere kant de discipline en de ambities. De sfeer bij een club is voor hem belangrijk. Hij geeft zelf aan in zijn eerste contacten met onze club daar een goed gevoel bij te hebben.
De ambitie van Taco voor het komend seizoen is om zich met het team stevig te handhaven door middel van fanatiek en leuk hockey. Het bestuur en de spelers van Heren 1 delen deze ambitie en hebben er vertrouwen in dat we dit seizoen vele mooie wedstrijden gaan zien.
De trainingen van de selectie beginnen op 9 augustus. Op een later moment zal er een officiƫle gelegenheid komen voor de overige leden (en belangstellenden) om persoonlijk kennis te maken met Taco.
Taco was hiervoor hoofdtrainer bij de vrouwen van Qui Vive (overgangsklasse). Daarvoor trainde hij o.a. de dames van Groen Geel en Shinty en de heren van Gouda.

Harmjan Bootsma, vice-voorzitter HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht