Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png MB3 2020-2021_uitsnede.jpg
 
Senioren

Instuiftrainingen/Zomeravondhockey voor de senioren

23-6-2011
Afgelopen dinsdagavond besloten ook de trimmers de reguliere trainingen. Dat wil zeggen dat op dit moment slechts dames 1 nog officieel actief is. De heren zijn nog in afwachting van de nieuwe trainer en hebben nog een beetje rust.
U bent gewend dat in de zomervakantie de club stil ligt. We wilden deze traditie doorbreken en op dinsdagavond een instuiftraining/zomeravondhockey voor senioren opstarten.
Wat is het concept: elke senior (of A-junior die het nieuwe seizoen senior is) meldt zich uiterlijk dinsdagavond kwart over acht bij het clubhuis. En met elke senior wordt ook elke senior bedoeld. Dat wil zeggen Dames 4 t/m dames 1, Heren 1 t/m 3, Veterinnen, Dinsdag Veterinnen, Veteranen A, B, LA, Trimmers.
Vervolgens worden alle aanwezigen ingedeeld in een team. Afhankelijk van het aantal aanwezig kunnen dat zes-, acht- of elftallen zijn. De indeling is gemengd. Zowel qua sexe als qua niveau. Met die teams spelen we vervolgens 2 a 3 wedstrijden, waarna we rond 10 uur afsluiten met de derde helft. Hierbij zullen de trimmers het voortouw nemen zowel voor als achter de bar.
Dus grijp uw kans om met toptrimmer Raf Kapper, met balviruoos Jiri Vonk, met trainerstalent Florian Frohberg, met oud-HC Rotterdam coryfee John Wessels of met veterin Monique Hugers in eenzelfde team te spelen en sluit u aan op dinsdagavond.
Komende week op dinsdag 28 juni begint de instuiftraining.
Inlichten over het concept of geniale toevoegingen kunt u kwijt bij de coordinator van de de trimmers Martin Pol of ondergetekende.
Harmjan Bootsma, vice-voorzitter

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht