Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Activiteiten

VIP Feest

18-11-2010

A & B -feesten.

Zaterdagavond 6 november was er weer een geslaagd feest voor de oudere jeugd. De VIP had alles uitstekend voor elkaar.

In de maandageditie van AD Drechtsteden werd melding gemaakt van een incident aan de poort. Dit betrof een verbale en fysieke bedreiging van het beveiligingpersoneel door niet bij Derby behorende jongeren.  Deze jongeren probeerden als introducé naar binnen te komen. Toen dit niet lukte en het hek was gesloten, vonden zij het nodig om hun frustratie te uiten naar de beveiliging.  Deze heeft vervolgens contact opgenomen met de politie. De politie is direct gekomen en heeft de jongeren aangehouden en meegenomen.

Door de VIP en het ingehuurde beveiligingspersoneel is de zaak op een goede manier onder controle gebleven.

In verband met de sluiting van de Blue Lagoon is het drukker op de feesten en komen  er meer introducés  op onze feesten af.

De VIP heeft een streng beleid met betrekking tot gedrag en toegang tot het feest. (zie op de Derbysite de huisregels van de VIP en hun eigen website: http://www.vipfeest.com/) Bovengenoemd incident is geen reden om dit beleid te wijzigen. Natuurlijk houdt de VIP dit alles goed in de gaten en zal zij, zo nodig streng optreden tegen overtreders. Hierbij spreekt het voor zich dat leden indirect verantwoordelijk zijn voor de eigen introducé.

Het bestuur.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht