Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding 8-7-2024
Beste HC Derby-leden en gewaardeerde ouders,

Het einde van het seizoen 2023/2024 nadert. Achter de schermen zijn wij dan ook al hard bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2024/2025.
Een belangrijk onderdeel van deze voorbereidingen is het zoeken naar enthousiaste en gemotiveerde trainers voor zowel de jeugd- als (jong)senioren teams. En daarmee kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Ervaring is fijn, motivatie en passie is belangrijker!
Heb jij hockeyervaring dan is dat zeker een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Heb jij passie voor de hockeysport en raak je enthousiast van het idee om de spelers in jouw toekomstige team te begeleiden en te zien groeien? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze rol waaruit je veel voldoening zal halen.

Wij zijn er voor jou
Bij HC Derby begeleiden wij de trainers vanaf de jongste jeugd. We zetten in op meerdere trainersbijeenkomsten per jaar en individuele begeleiding waar we dit kunnen bieden. Waar jij als trainer de kinderen helpt ontwikkelen als hockeyer en persoon, willen we jou helpen om te een nog betere trainer te worden dan je al bent.

Trainer worden
Speelt jouw kind hockey en wil je het team van jouw zoon/dochter training geven? Heb je een vriend(in)/familielid/kennis die tijd en zin heeft om als trainer aan de slag te gaan? Of ben je een speler van HC Derby en wil jij jouw kennis doorgeven aan (jeugd)leden? Meld je dan aan als trainer. Ben je niet alle trainingsdagen beschikbaar of zie je andere valkuilen? Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Meld je nu aan!
Ben je enthousiast of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van spelers? Schrijf je dan nu in als (jeugd)trainer bij HC Derby via onderstaande link:
https://forms.office.com/e/ejm75P6Phk

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie HC Derby

Ps. In de komende periode worden de trainers geïnventariseerd en gekoppeld aan de nieuw samengestelde teams. Voor veel jeugdspelers geldt dat zij pas na de zomervakantie inzicht hebben in hun schoolrooster. Zij worden als trainer dan ook later ingedeeld en gekoppeld aan een team.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht