Algemeen

DORDRECHT HEREN 1 - DERBY HEREN 1 2-5

30-3-2009
Of : Ook de derby's worden binnengesleept

Want dat mag je wel stellen. het was een echte derby, daar in Dordt. Heerlijk hockeyweertje en een prima ambiance. We maakten een goede start in de eerste helft en na een kwartiertje spelen vloog de eerste erin, na prima vooebereidend werk van Vincent en strak afronden van Hans. Een vette bolle kant in de cirkel van Dordt leverde een strafbal op, die echt supercool werd benut door Justin...klasse. Rust.

De tweede helft moest het tempo toch echt omhoog en dat ging 4 (!) minuten goed. Foutje 2-1....en na een minuut of 12 (!), weer een foutje 2-2. Aijaijai. Ik moet eerlijk zeggen, er kwam wat druk op zeg maar. Al raakten we er niet van in de war. De keeper van Dordt trouwens wel. Die schoffelde Niels uit de wedstrijd, wat weer een strafbal opleverde. Na wat heen en weer gerommel over wie en hoe er nu verder gekeept moest worden bij Dordrecht, was daar weer Justin. Weer supercool.2-3.

De wedstrijd was gespeeld. we propten er nog 2 bij en waren niet zo tevreden. Maar goed.....Dordt "uit"  is echt niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Dit zijn de potjes die je OOK moet winnen om bovenaan te blijven. We raken er niet meer zo van in de war allemaal en dat is wel eens anders geweest !! Vind ik echt pure winst. Komende zondag spelen we thuis tegen Rosmalen, gaan we wat goedmaken. ( uit 1-1 ).

Kom dus lekker kijken op Bakestein aanstaande zondag. Om 14.30 uur staan we er.....