Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Hulp nodig

Nieuws afbeelding 11-11-2021
Beste Derbianen,

Het is uiteraard niemand ontgaan dat er nieuwe maatregelen rond COVID-19 gelden, die ook voor onze club gevolgen hebben. U hebt daar al meerdere berichten over voorbij zien komen op de website, LISA en sociale media. Iedereen van 18 jaar en ouder die het clubhuis, terras, maar ook de kleedkamers en toiletten betreedt, zal gevraagd worden zijn/haar persoonlijke corona toegangsbewijs (QR-code) te tonen. Ook moet er een ID-bewijs worden getoond.

Het afgelopen weekend is dat met de hulp van diverse vrijwilligers zeer goed verlopen. Complimenten en veel dank daarvoor! 

Voor de komende weekenden, zowel de zaterdag als de zondag, hebben we echter de hele dag door weer uw hulp hard nodig. In ieder geval tot en met de laatste speelronde op het veld (het weekend van 27 en 28 november). 'Vele handen maken licht werk' en 'alle beetjes helpen’. We vragen u dan ook om de komende weekenden nog een stapje bij te doen. Meld u aan, al is het maar een uurtje, om zo te voorkomen dat het clubhuis en het terras dicht moeten. 

Wij zullen geregeld een update van de nog op te vullen uren op de site zetten, zodat u weet voor welke uren we nog mensen zoeken. 


Samen zijn wij Derby en het is niet mogelijk zonder uw hulp!
U kunt zich aanmelden bij [email protected] 

Namens het hele (jeugd)bestuur, 

Hinrich Slobbe
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht