Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Keepers

keepers clinic

Nieuws afbeelding 5-5-2021 Clinic ABN AMRO door Goalieworks

Zondag 9 mei a.s. van 12.00-14.00 uur op HC Derby

Als trouwe sponsor van HC Derby investeert ABN AMRO al jarenlang in onze club. 
Dat doen ze onder andere door het aanbieden van hockeyclinics. 

Op 9 mei a.s. wordt er vanuit Goalieworks, de keeperschool van Pirmin Blaak, een speciale keepersclinic voor alle jeugdkeepers verzorgd. ABN AMRO draagt met name ook de breedtesport een warm hart toe en vindt het daarom belangrijk dat alle keepers een zinvolle en leuke training krijgen. 
Goalieworks is voor HC Derby geen onbekende naam. Immers, alle jeugdkeepers worden wekelijks getraind vanuit Goalieworks. Maar een clinic is toch altijd weer iets bijzonders. 

Voor deze clinic komt Pirmin Blaak speciaal met een team van ervaren keeperstrainers naar HC Derby om de keeperstraining te geven. Er wordt gewerkt in kleine groepen van 1 trainer op 3 of 4 keepers, waardoor er veel persoonlijke begeleiding is. 
Tijdens de keeperstraining worden de actuele thema’s van het keepen besproken en wordt er getraind volgens de laatste inzichten en met gebruikmaking van de nieuwste trainingsmaterialen. 
De training bestaat uit een intensieve warming-up gevolgd door meerdere oefeningen waarin techniek wordt afgewisseld met wedstrijdsituaties. De keeperstraining wordt afgesloten met een shoot-out competitie tussen de deelnemende keepers en de trainers van GoalieWorks.

Voor degenen die Goalieworks en Pirmin Blaak nog niet kennen. Pirmin Blaak is sinds 2016 de keeper van HC Oranje-Rood en het Nederlands elftal. Daarvoor speelde Pirmin meer dan 10 jaar voor HC Rotterdam waarmee hij meerdere malen actief was in de Euro Hockey League en in 2013 kampioen van Nederland werd. Samen met zijn bedrijf GoalieWorks verzorgt hij intensieve en leerzame keeperstrainingen.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht