Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Arbitrage - begeleiden van scheidrechters

Nieuws afbeelding 10-3-2021 Zoals de jeugdcommissie eerder al aankondigde, gaan we voorzichtig aan met de eerste ‘wedstrijden’ van het jaar starten aanstaande zaterdag. De arbitragecommissie heeft in overleg met de jeugdcommissie en het wedstrijdsecretariaat voor iedere 'wedstrijd' teams aangewezen om de te fluiten. Hierbij hebben we ook teams aangewezen die niet zelf spelen en doen daarmee ene beroep op iedereen om te helpen bij het mogelijk maken van deze 'wedstrijden'. 

Wij maken van de gelegenheid gebruik om de scheidsrechters te begeleiden bij deze 'wedstrijden'. We maken hiervoor gebruik van onze mobiele telefoons en 'oortjes' zodat we steeds in contact blijven met de scheidsrechters. De begeleiders bespreken vooraf de wedstrijd en aandachtspunten en evalueren de wedstrijd achteraf ook met de scheidsrechters. Op deze manier kunnen de (beginnende) jeugdscheidsrechters de aandacht geven die ze verdienen én nodig hebben om met plezier wedstrijden te kunnen fluiten; nu en in de toekomst. 

We willen alle aangewezen teams dan ook vragen om tijdig via de site door te geven wie er komen fluiten. Eventuele wijzigingen graag doorgeven zodat er niemand 'voor niets' naar de club komt.

Als er vragen zijn, weten jullie ons te vinden -> [email protected]

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht