Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

ABN AMRO - de inhaalslag

Nieuws afbeelding 10-11-2020

Beste Leden van HC Derby,

 

Diversiteit en Inclusie heeft onze hoofdsponsor ABN Amro hoog in het vaandel staan. Voor de ruim 50 verenigingen waar ABN Amro bij betrokken is hebben ze onder het motto "De Inhaalslag” een programma gemaakt om diversiteit en inclusie te stimuleren. Zeker daar het overgrote deel van onze vereniging uit vrouwen bestaat, vragen wij hier jullie aandacht voor. In het hockey draait het om het teamverband en door met elkaar samen te werken boeken we de beste resultaten. Dit is zeker iets wat tijdens de trainingen welke ABN AMRO organiseert naar voren komt. Laat de kans niet aan je voorbij gaan om je in te schrijven via de registratiepagina voor de trainingen die ABN Amro organiseert.

Ernst Boekhorst, directeur ABN AMRO Head of Brand, Sponsoring, Foundation: "Een sportclub is ook een plek met een belangrijke maatschappelijke rol. Als sponsor van 53 hockeyclubs in Nederland willen we ook hier het belang van meer gelijkheid voor het voetlicht brengen”.

Het informatie filmpje kan je hier vinden: https://we.tl/t-nEDzGrhAtX

De trainingen van "De Inhaalslag”

Om het programma direct kracht bij te zetten nodigen wij jullie uit om onderstaande trainingen welke beschikbaar zijn voor alle leden en betrokkenen binnen de vereniging.

Nu het hockey op een laag pitje staat krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie vanuit huis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip op de bank met je laptop en tune in voor vier top vrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro

De trainingen vinden plaats op de volgende data:

10 november Ginger de Weert: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren.

17 november - Lynn Quanjel: ze is influencer en founder van Social Nomads waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de online wereld.

24 november - Merel van der Wouden is onderhandel expert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!

1 december - Shenin Lebrun is de 'hustle' queen en pratices what she preaches. Ze werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy. Hoe je dromen waar maakt, niet op geeft en je doelen behaalt!

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht