Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Steun de club en maak rendement op uw spaargeld!

Nieuws afbeelding 29-11-2018 U kunt van woensdag 28 november tot en met vrijdag 21 december 2018 inschrijven op de HC Derby Obligatie. Met deze obligatie ondersteunt u HC Derby en draagt u bij aan de realisatie van de nieuwe velden.

Waarom de HC Derby Obligatie?
De lage spaarrente en fiscale regelingen maken het voor de leden financieel aantrekkelijk om gebruik te maken van obligaties. Door deel te nemen steunt u de club en gaat u er zelf financieel op vooruit.

Hoe werkt het in de praktijk?
U leent aan HC Derby 7 jaar €1000 en ontvangt jaarlijks rente en aflossing (annuïtair). Van de annuïteit schenkt u jaarlijks een bedrag aan HC Derby. De schenking mag u zonder drempel,volledig aftrekken van uw inkomen. Bij de soorten obligaties is telkens een rekenvoorbeeld gegeven wat de obligatie u kan opleveren. HC Derby ontzorgt! HC Derby verzorgt alle administratie en zorgt dat u er geen omkijken naar heeft. Jaarlijks ontvangt u uw rente en aflossing en wordt de schenking hier automatisch mee verrekend. U ontvangt ook informatie voor uw belastingaangifte.

Wat zijn de mogelijkheden?
U kunt kiezen uit 2 soorten obligaties:
  • De Obligatie Aflossing op einddatum nominaal €50.000 in coupures van €1000. Looptijd 7 jaar en rente 4 %
  • De Obligatie Annuïteit nominaal €50.000 in coupures van€1000 met jaarlijkse aflossing (annuïtair). Looptijd 7 jaar en rente 4 %
De Obligatie Annuïteit, nominaal €50.000
Een obligatie met een looptijd van 7 jaar in coupures van €1000. Rente 4 % per jaar en jaarlijkse aflossing (annuïtair).Van de aflossing wordt jaarlijks minimaal €20 geschonken aan HC Derby. Dit wordt administratief verrekend met de annuïteit.

Voorbeeld:
U verstrekt een lening van €1000 en ontvangt aan rente in 7 jaar €166. De lening wordt jaarlijks afgelost. U schenkt minimaal €20 per jaar. Over 7 jaar is dat €140.U ontvangt een fiscaal voordeel van €61 over de periode van 7 jaar.

Na 7 jaar heeft u het volledige bedrag weer terug en heeft u €166 aan rente en €61 aan belastingteruggave ontvangen.Dat is in totaal €227.U heeft in diezelfde periode €140 geschonken aan HC Derby. U heeft een rendement gemaakt van c. 2% per jaar, uw geld terug en de club is geholpen.

De Obligatie Aflossing op einddatum, nominaal €50.000
Een obligatie met een looptijd van 7 jaar in coupures van €1000. Rente 4 % per jaar en volledige aflossing op einddatum.Van de aflossing wordt jaarlijks minimaal €20 geschonken aan HC Derby. Dit wordt administratief verrekend met de rente.

Voorbeeld: U verstrekt een lening van € 1000 en ontvangt aan rente in 7 jaar €280. De lening wordt volledig afgelost op einddatum. U schenkt minimaal €20 per jaar. Over 7 jaar is dat €140. U ontvangt een fiscaal voordeel van €61 over de periode van 7 jaar.

Na 7 jaar heeft u het volledige bedrag weer terug en heeft u €280 aan rente en €61 aan belastingteruggave ontvangen.Dat is in totaal €341.U heeft in diezelfde periode €140 geschonken aan HC Derby. U heeft een rendement gemaakt van c. 2.8% per jaar, uw geld terug en de club is geholpen.

Opbrengst
De obligatie opbrengst wordt ingezet voor de realisatie van de nieuwe velden. HC Derby heeft nu 3 geweldige nieuwe velden en een nieuw oefenveldje en het laatste stukje van de financiering hiervan wil de club realiseren via de uitgifte van een obligatielening.

HC Derby achtergrond informatie
Hockeyclub Derby uit Zwijndrecht is in 1998 ontstaan na een fusie tussen AMHC '65 (1965) uit Hendrik Ido Ambacht en Oude Maas(1970) uit Zwijndrecht. De club heeft zo'n 870 leden. Derby is een club waar prestatie en plezier hand in hand moeten gaan. Derby wil meer zijn dan een plek om te sporten. Derby wil een vereniging zijn waar jong en oud, goede en minder goede spelers kunnen bewegen, plezier hebben en saamhorigheid vinden.

 
Bijlage Flyer Obligatie HC Derby.pdf

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht