Nieuwsbericht

Senioren

D1 - Scoop : 1 - 3

Nieuws afbeelding 20-11-2014
Afgelopen zondag speelden wij tegen Scoop-Delft. Na een goede oefenwedstrijd van donderdag tegen, eerste klasse ploeg, de Ijssel hadden we ons vertrouwen weer terug. Na 3 wedstrijden op rij verlies waren we gebrand te winnen! Door de vele regen was veld 1 niet bespeelbaar en speelden wij op veld 2. Ook dit weerhield ons niet van het doel dat we voor ogen hadden en we begonnen met goede moed aan de wedstrijd.

We begonnen goed, vastbesloten om de goede prestatie van donderdag voort te zetten. We wisten een aantal keer goed in de cirkel te komen van Scoop en kregen al snel een strafcorner mee. Deze werd goed benut door Sanne die in de rebound de bal over de keeper speelde en scoorde! 1-0. De kansen waren niet alleen aan onze kant ook Scoop kwam een aantal keer in onze cirkel. Toen zij hun eerste strafcorner kregen, pakte Scoop hun kans. 1-1. Een beetje ontdaan van de 1-1 die naar onze mening niet terecht was gingen we de rust in.

Met als doel gevaarlijker proberen te zijn, gingen we de tweede helft in. Dit leek beter te gaan. We waren feller en goede combinaties van Puk en Lotte over links We waren nog feller. Toch leden we veel balverlies waardoor de 1-2 viel. We bleven vechten en waren veel op de helft van Scoop. Een goede doelkans van Kirsten, die een voorzet kreeg van Claire en ook een mooie combinatie van Manouk en Sarah. Dit zorgde helaas niet voor een doelpunt. Scoop maakte tegen het eind van de wedstrijd de 1-3 en deze stand bleef onveranderd.

Wederom een teleurstellende uitslag, maar we geven niet op! Volgende week spelen wij uit tegen Spijkenisse en wij gaan onszelf aankomende week klaarstomen om weer alles te kunnen geven. We willen weer eens met punten naar huis en kunnen alle support gebruiken!