Nieuwsbericht

Senioren

Westland - D1 : 4 - 0

Nieuws afbeelding 11-11-2014

Na de nederlaag vorige week tegen Rijswijk waren we gebrand om te winnen tegen Westland. Het is altijd even wennen om op een waterveld te spelen maar na een goede warming up konden we beginnen aan de wedstrijd.

Vanaf minuut 1 scherp zijn en het met z’n allen doen was de opdracht. Na twee minuten kregen we al een kans en eigenlijk hadden we ook een strafcorner moeten krijgen, de scheidsrechter zag dit echter anders. Na vijf minuten kregen we het eerste tegendoelpunt om onze oren. Oké kan gebeuren, niks aan de hand, want we hebben nog 65 minuten te gaan. Als je dan na tien minuten al drie strafcorners had moeten krijgen ga je wel al een beetje twijfelen aan de scheidsrechter.

Vijftien minuten na het eerste fluitsignaal kwam Westland in onze cirkel, de spits nam de bal met haar voeten mee en schoot deze in het net. Dit mag blijkbaar en zo stonden we 2-0 achter. Na een paar goede acties van Sarah aan de rechterkant kwamen we zelf ook steeds vaker in de cirkel. Na een corner van Westland hadden we een hele goed uitbraak. Sanne kreeg de bal langs de lijn en speelde deze door naar Bridget. Zij kon Monique vinden en zij wilde hem voorgeven, maar helaas zat de keeper van Westland er net tussen.
Drie minuten voor rust werd er vol op Puk der stick geslagen, maar de scheidsrechter zag dit anders, corner tegen. Deze ging er met een tip in, 3-0 achter en daarmee gingen we de rust in.

In de tweede helft zijn er weinig spectaculaire dingen gebeurd. Westland scoorde via een mooie tip-in de 4-0, maar echt grote kansen waren er niet meer. De uitspraak ‘De scheids weet de uitslag al’ was voor deze wedstrijd eigenlijk wel erg gepast.

Na drie wedstrijden geen punten te hebben gepakt, gaan we er volgende week weer vol tegenaan en daarbij hebben we u hard nodig! We kunnen alle steun gebruiken tijdens deze thuiswedstrijd tegen Scoop Delft. Zien we u volgende week langs de lijn?