Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Fithockey

Actie: Win de Hockey Worldcup Bidon

Nieuws afbeelding 28-10-2013

Bij het 5e landelijke toernooi Fithockey heeft het team van Derby de landstitel bemachtigd (zie eerdere berichten op deze website). Als presentje kreeg het kampioensteam van de hockeybond de enige echte Hockey World Cup drinkbeker (zie foto).

 

Die Hockey World Cup drinkbekers stellen wij, fithockeyers, beschikbaar en kan jij (u) winnen! Hoe dan? Welnu, als je iemand in je omgeving kent van 55 jaar of ouder, die het leuk vindt om te gaan sporten, en je weet die persoon eenmaal met ons mee te laten spelen, dan krijg jij één van de Hockey World Cup drinkbekers. U mag natuurlijk uzelf ook aanmelden.

 

Waarom doen we dat? Omdat Fithockey de teamsport voor 55-plussers is en we graag wat meer bekendheid aan fithockey willen geven. Deze actie en het paginagrote interview met fithockeyers in weekblad De Brug in begin november moet hier aan bijdragen.

 

Elke donderdagmorgen om 9.30 uur wordt er door zo’n vijftien mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder eerst een warming-up gedaan, daarna een aantal technische oefeningen uitgevoerd en ten slotte wordt een partijtje gespeeld in telkens wisselende samenstellingen onder leiding van een spelleider. Kortom voor elk wat wils met aan de ene kant een gemoedelijk samenzijn en aan de andere kant een competitief element.

 

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u komen kijken of nog beter: meedoen?? Het is geen belemmering als u nooit gehockeyd heeft. Een paar keer zonder kosten op proef meedoen is mogelijk. Stuur een e-mail of neem contact op! Kijk ook op www.hcderby.nl

 

Deze actie geldt voor alle leden en vrienden van HC Derby. Geef je ouders, grootouders, vrienden en bekenden een kans op een ontspannen ochtendje bewegen in spelvorm. Doe mee. Laat iemand eenmaal met ons meespelen en de Hockey World Cup drinkbeker is van jou!

 

Eric Schuuring

078-6127160 [email protected] of [email protected]

 

Speeldagen: elke donderdagmorgen om 9.15 uur staat de koffie klaar. Om 9.30 uur begint het partijtje van ca. 2x25 minuten bij: Hockeyclub Derby, Sportcomplex Bakestein, Middellijn 3, 3335 KC Zwijndrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht