Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Fithockey

Fithockey: Wij gaan weer beginnen!

Nieuws afbeelding 27-8-2013

De Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Zwijndrecht heeft tijdens de bijeenkomst van het platform sport en bewegen de actie "Wij gaan weer beginnen!" opgestart.

 

Wat houdt de actie in?

Eind augustus verschijnt in de Kombinatie de jaarlijkse sportkrant. Deze krant heeft een groot bereik in onze gemeente; veel inwoners lezen deze krant. De gemeente geeft de sportaanbieders van het platform dit jaar weer de mogelijkheid een advertentie te plaatsen. Daarin plaatsen zij een sportactie om de lezers (of hun kinderen) bekend te maken met hun sport. Het doel is sportpromotie. Het sportplatform wil laten zien welke actieve aanbieders er zijn en wat zij te bieden hebben.

 

Wat heeft Fithockey van HC Derby er aan gedaan?

Fithockey heeft zich aangemeld voor de advertentie met als trekpleister gratis en vrijblijvend kennismaken met Fithockey, vanaf nu t/m eind oktober 2013 en wel op elke donderdagmorgen van 09.30 uur tot 10.30 uur.

Fithockey is bedoeld voor alle mannen en vrouwen van 55 jaar of ouder.

Fithockey is een teamsport en wordt het gehele jaar door gespeeld op kunstgras en op doordeweekse dagen. Het spel wordt gespeeld met een knots en een zachte bal, met een spelleider en vooral met veel gezelligheid.

Fithockey kan door iedereen gespeeld worden maar is vooral aantrekkelijk voor senioren die graag in contact komen of zijn met anderen en op vriendelijke wijze in beweging willen zijn. Ouders en grootouders van jeugdleden vormen onze doelgroep binnen de hockeyclub. 

 

Wanneer staat dit gepland?

De sportkrant verschijnt in de Kombinatie van 28 augustus 2013.

 

Eric Schuuring

Tel. 078-6127160

[email protected]

 
Bijlage 5535 Poster A3 v2.pdf

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht