Welkom
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Welkom

Hockeyclub Derby uit Zwijndrecht is in 1998 ontstaan na een fusie tussen AMHC '65 (1965) uit Hendrik Ido Ambacht en Oude Maas (1970) uit Zwijndrecht. De club heeft twee watervelden, 1 zandingestrooid kunstgrasveld en 1 half zandingestrooid veld en zo'n 950 leden, waarvan ruim 850 spelend. Dames I komt uit in de 2e klasse en Heren I komt ook uit in de 2e klasse van de KNHB-competitie.
Derby is een club waar prestatie en plezier hand in hand moeten gaan. Derby wil meer zijn dan een plek om te sporten. Derby wil een vereniging zijn waar jong en oud, goede en minder goede spelers kunnen bewegen, plezier hebben en saamhorigheid vinden.Camera's op het terrein van HC Derby
Het 360sportsintelligence camerasysteem van de club geeft de mogelijkheid om wedstrijden gespeeld op veld 1 en 2 live uit te zenden via het HC Derby YouTube kanaal.
Jeugdwedstrijden op zaterdag en op aanvraag seniorenwedstrijden op zondag worden wekelijks ingepland. Managers en/of coaches ontvangen de link die gedeeld kan worden met ouders en eventueel met tegenstanders. De livestream wordt uitgezonden vanaf één camera per veld, is conform de gestelde AVG voorwaarden van HC Derby en is uitsluitend zichtbaar voor personen die de link ontvangen hebben en is niet openbaar. 
Het bekijken van een livestream is mogelijk tot de volgende dag. Daarna wordt de livestream verwijderd. 
Mocht u het niet eens zijn met de livestream van een team waarin uw kind speelt, dan kunt u dit beargumenteerd kenbaar maken bij de teammanager of de coach. Vragen m.b.t. camera opname kunnen gesteld worden via [email protected]

Clubshop
Image.png

 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht