Inschrijfformulier
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Interesse om lid te worden of een keer mee te trainen? 

Heeft u of uw kind interesse om te gaan hockeyen? Vul dan de gegevens van u of uw kind hier in. Er wordt contact met u opgenomen. 

Met het invullen van dit formulier verplicht u niet een lidmaatschap af te sluiten. Een eventuele definitieve inschrijving (formulier met handtekening) sturen wij u per email toe. 

Het kan zijn dat de mail met het formulier in uw spam-map of ongewenste mail terecht komt; kijk die map ook even na a.u.b.

Onderaan het formulier wordt gevraagd of u akkoord gaat met de privacy policy ; u vindt deze hier 

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
Akkoordverklaring
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht