Agenda item
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Spelregelcafé 2022

vrijdag 7 oktober 2022   |   17:30 - 19:00   |   HC Derby
Komende week is het de week van de scheidsrechter.
Op woensdag 5 oktober van 19.00 tot 20.30 uur en vrijdag 7 oktober van 17.30 tot 19.00 uur organiseren wij als arbitragecommissie op Derby twee maal een spelregelcafé voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in de spelregels en/of het fluiten van wedstrijden.

Op de woensdag nodigen wij speciaal (jong)senioren uit (het is voor jullie training). Uiteraard is verder iedereen welkom. De vrijdag is wat vroeger zodat ook jeugd van onder de 18 mee kan doen aan het spelregelcafé.

Wat kun je verwachten?
* We besteden kort aandacht aan de drie belangrijkste punten waar je als (beginnend/onervaren) scheidsrechter op moet letten.
* We leggen een aantal spelsituaties voor en in groepjes bedenken jullie welke beslissing genomen moet worden. Daarna krijgen jullie de antwoorden en is er ruimte om hierover met elkaar na te praten.

Kortom; moet/wil je binnenkort fluiten, vind je het soms moeilijk, moet of wil je de cursus binnenkort gaan doen (zit je in de O16 of ouder dan moet je je kaart gaan halen), fluit je al regelmatig maar wil je opfrissen, ben je ouder en wil je nu wel eens weten hoe het zit, mopper je altijd op de scheids of denk je dat jij het beter kan of wie of wat je ook bent, kom naar het spelregelcafé.

Wil jij een goede en enthousiaste scheids bij jouw wedstrijd? Begin bij jezelf en wees die scheids die jij wilt hebben!

We zien je graag op 5 of 7 oktober in ons clubhuis aan Middellijn 3 te Zwijndrecht. Ook als je geen lid bent van Derby, ben je van harte welkom.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht