Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Vacature Secretaris

Nieuws afbeelding 20-10-2016
Vacature Secretaris

Het bestuur is op zoek naar een Secretaris.

De taken van een secretaris zijn als volgt:

Allereerst mail, iedere dag ontvang je mail van diverse partijen die verdeeld/doorgestuurd moeten worden naar de desbetreffende personen

Post, 1 x per week post ophalen bij het postkantoor. Post bestaat meestal uit rekeningen voor de penningmeester, rekeningen ter controle voor de bar, stukken van de gemeente en nieuwe aanmeldingen voor de ledenadministratie. Ook hiervoor geldt zorgen dat de post bij de juiste personen komt.

Notuleren: notuleren van bestuursvergaderingen 1 x per maand, andere bijeenkomsten en van de Algemene Ledenvergadering 2 x per jaar. Dit vindt meestal ’s avonds plaats.

Elkaar ondersteunen waar mogelijk, iedereen heeft zijn eigen taak binnen het bestuur of een commissie, maar samenwerken is van groot belang. Dit kan zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Dus ook het contact met commissies is belangrijk.

Het bijhouden van een stuk administratie.

Het bijhouden van de agenda in Lisa en het plaatsen van meldingen / stukken op Lisa/Derby website.

Huidige secretaris heeft nauwe contacten met Voorwinden inzake het clubtenue en heeft de afgelopen 3 jaar een clubblad verzorgd. Heeft zich ruim in gezet voor het 50-jarig lustrum, maar dat is dan nu pas over 3,5 jaar.

Secretaris zijn is vooral leuk, je voelt je betrokken bij de club, bent van alles op de hoogte en geeft je een groot sociaal netwerk. Qua tijd is het moeilijk te zeggen hoeveel uren je hiermee kwijt bent, je kunt zelf de uren erg in de hand houden. Het aantal uren dat voortvloeit uit bovenstaande is ongeveer 5 uur per week. 

Voor meer informatie neemt u alstublieft contact op met Marieke Hagesteijn op [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht