Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Presentaties coachavond

Nieuws afbeelding 21-4-2016 Presentaties coachavond

Beste coaches en ouders,

 

Als eerste dank aan de coaches en ouders die gisteravond aanwezig waren. Voor hen en natuurlijk ook allen die niet aanwezig waren bij deze de presentaties van de avond.

De eerste presentatie, de link, is die van de JC, met daarin het grootste bestanddeel het indelingsbeleid teams en de bijbehorende procedure. Een punt dat regelmatig de aandacht krijgt in diverse vormen en waarvan wij als JC vinden dat het een ieder helder moet zijn hoe we indelen.

 

De tweede presentatie is die van Billy Butler die een inspirerend verhaal heeft gehouden over positieve hockeybeleving voor ouders, kinderen en coaches. Zijn eigen gepassioneerde hockeybeleving komt helaas voor degenen die niet aanwezig waren in de sheets volledig tot zijn recht, maar evengoed zijn ze het bekijken zeker waard. Langs deze weg willen we Billy nogmaals bedanken voor zijn bijdrage. (Vanwege de grootte van het bestand kan deze niet meegestuurd worden met deze mail. De presentatie is te vinden op de website.)

 

Tot slot aan de coaches. De oproep om de TIPS in te vullen voor jullie team hebben jullie inmiddels ontvangen. Hierbij het dringende verzoek om deze vóór 2 mei in te vullen. Op 3 mei gaan we de uitnodigingen versturen voor de selectietrainingen die starten op 9 mei. Als we geen TIPS hebben, kunnen de kandidaten uit jullie team niet uitgenodigd worden.


Sportieve groeten,

namens de JC

Roberto van Rikxoort

 

Prezi link: Coach Ouderavond HC Derby 20 april 2016

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht