Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Wil jij opgeleid worden tot loopscholingtrainer voor de jongste jeugd?

Nieuws afbeelding 7-10-2015 Als Jeugdcommissie willen we heel graag in samenwerking met en onder begeleiding van Lennard Kal onze jongste jeugd-teams loopscholing aan bieden. Lennard is de sportfysiotherapeut van Heren 1 en met zijn praktijk De Lus sponsor van onze club.

Het belang van loopscholing is groot. Het versterkt de sportieve prestaties en zeker niet onbelangrijk: het vermindert de kans op blessures. Als specialist ziet Lennard het aantal blessures onder jonge sporters toenemen als gevolg van minder buitenspelen en minder gym-uren in het basisonderwijs.

Wij zijn op zoek naar ouders die op vrijdagmiddag, gekoppeld aan de lijntrainingen die binnenkort weer van start gaan, de kinderen in de jongste jeugd loopscholing willen geven. We zoeken 10 ouders die door Lennard opgeleid willen worden tot HC Derby Loopscholingsspecialist. Met deze 10 specialisten gaan we vervolgens een schema maken. Het is de bedoeling dat zij de training per toerbeurt gaan geven.

Ervaring is geen noodzaak maar altijd welkom. Het is zeker interessant voor de ouders die zelf ook actief hardlopen of een andere sport beoefenen. Met de kennis die je opdoet, verminder je bij jezelf ook de kans op blessures. Mocht je zelf niet blessuregevoelig zijn of sporten, maar toch graag een steentje willen bijdragen aan het welzijn van onze kinderen? Laat het ons dan weten.

Aanmelden kan via [email protected]. We hopen op jullie inzet!

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht