Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

trainers gezocht

Nieuws afbeelding 23-8-2015

Beste Allemaal,

We weer druk bezig een trainingsschema te maken voor het komende seizoen. Gezien het grote aantal teams zijn we op zoek naar leden en niet-leden die graag training willen gaan geven of een meer begeleidende of coördinerende rol zouden willen vervullen binnen trainingen.

 

 Training geven is niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens erg leerzaam. 
 
Je hoeft het uiteraard niet alleen te doen ! We willen onze (nieuwe) trainers begeleiden in het geven van training. Zo hebben we voor alle trainers het trainingsprogramma 
‘The Hockey Acedemy’, waarin inhoudelijk staat beschreven welke trainingen en oefeningen je kunt gaan geven, zodat je stapsgewijs door het jaar heen alle technieken en tactieken voorbij ziet komen. Dit vormt zo een mooie leidraad voor je trainingen, toegespitst op het niveau dat je traint. Daarnaast geven we ‘train de trainer’ cursussen waarin onder andere praktische handvatten worden aangereikt voor het geven van trainingen.
 
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag wat extra’s willen doen voor de club en bij willen dragen aan de ontwikkeling van onze spelers.

Geïnteresseerd en wil je jezelf graag opgeven ? Neem dan contact op met Marjolein en Lars van de tctrainers via [email protected].

Met vriendelijke groet,
Trainingscommissie HC Derby

 


Gerelateerde nieuwsberichten

Avondvierdaagse
klaverjastoernooi

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht