Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Matchplay Hockey Zomerkampen

4-4-2015
 
De hockey zomer van 2015!
 

Met ruim vijftien jaar ervaring is Matchplay Hockey één van de grootste en meest ervaren organisatoren van hockeykampen in Nederland. Matchplay is dé specialist op het gebied van hockeykampen voor jeugdige spelers van 9 t/m 17 jaar.

Onder leiding van Belgisch International Thomas Briels/ Nederlands International Bob de Voogd of een van onze andere ervaren hoofdklassespelers, krijgen de deelnemers dagelijks minimaal 4 uur kwaliteitstraining.

Meet je slagsnelheid met onze professionele snelheidsmeter,  test je fysieke hockeyskills met behulp van het nieuwste snufje: smartgoals! Of leer slepen als een topper met de sleeptafel. Daarnaast is er coaching, een video-analyse en zijn er wedstrijdtrainingen om van jou een NOG betere hockeyer te maken.

Naast het intensieve hockeyprogramma worden de kampdagen gevuld met leuke recreatieve activiteiten: Dagtocht Efteling, ‘mystery game’, spooktocht en natuurlijk een disco-avond! In je vrije tijd hoef je je niet te vervelen en kan je chillen in ons eigen zwembad of Jacuzzi!

Speciaal voor HC Derby    -leden geeft de code: Dr20by15  25,- korting bij inschrijving.

 

Nieuwsgierig geworden? Check onze site: www.matchplayhockey.nl en beleef ook een zomer vol hockey en avontuur!

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht