Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Activiteiten

Programma lustrumweekend 22/23 mei

Nieuws afbeelding 27-3-2015
Eindelijk is het zo ver dat we een duidelijk beeld kunnen scheppen van alle activiteiten die gaan plaats vinden tijdens ons lustrumweekend op 22 en 23 mei aanstaande.
 
Op 22 mei is voor de jongste jeugd zwembad de Hoge Devel afgehuurd. Het zwemparadijs zal opgevrolijkt worden door een echte disco, vrolijke muziek en gekleurde lichten. En natuurlijk is er wat te snoepen en te drinken. De tijden en uitnodigingen volgen snel!
 
Op 23 mei gaan we met de A, B, C en D jeugd naar Hank, Team Biesbosch. Hier is een geweldig klimpark aanwezig. Daarnaast gaan we vlotten bouwen, kanovaren en knotshockeyen. We vragen hier een bijdrage voor van € 10,--. Kaarten gaan via je coach of manager, we streven er naar die in april te verspreiden.
 
‘s Avonds wordt er een groot feest georganiseerd voor leden, oud leden, ouders en vrienden van HC Derby. Het feest vindt plaats in de booster area van Bolidt in Hendrik Ido Ambacht. De knalband Jetset Live! gaat de muziek verzorgen in combinatie met de DJ’s Lunic en Jeremy Cage.Kaarten kosten € 27,50, inclusief drinks & bites, ze zijn te koop via de bar in het clubhuis. Binnenkort ook online te bestellen.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht