Nieuwsbericht

Senioren

Voorne - D1 : 2 - 1

Nieuws afbeelding 26-3-2015

Na een spannende en bijzondere wedstrijd vorige week tegen Hoeksche Waard, waarbij Kirsten haar laatste wedstrijd speelde, zijn we deze zondag afgereisd naar Voorne. Thuis tegen Voorne was het een rommelige en spannende wedstrijd met veel kaarten. Toch wisten we toen met 2-1 te winnen.

Na een week met veel zieken waren we gebrand om te winnen. Emma en Britt uit MA1 waren erbij om ons te versterken. Nadat er duidelijke afspraken waren gemaakt, stapten we het veld op. De wedstrijd begon prima. We konden gelijk druk zetten op Voorne en creëerde een aantal mooie aanvallen, maar helaas zonder resultaat. Na tien minuten kwam Voorne door de verdediging heen met een schot op het doel, maar deze hield Lieke tegen. Voorne kreeg deze bal op de voet, de scheids zag dit niet waardoor ze nog een kans kregen. Het tweede schot kwam bij Mariska op haar voeten; een strafbal voor Voorne. Vol spanning liep iedereen naar de 23meterlijn en keek toe. Lieke hield de strafbal tegen, super!! We konden weer opgelucht verder. Na een paar aanvallen van beide kanten, zorgde Lysanne voor een strafcorner: 1-0 voor ons! Manouk schoot hem hard in de hoek. De rust was wedergekeerd aan onze kant, maar we waren nog steeds uit op meer doelpunten. Na een prima eerste helft was het rust. We moesten nog scherper de tweede helft in gaan en meer creëeren. In de 55e minuut kreeg Voorne echter een strafcorner en benutte deze, het was 1-1. We verslapten, Voorne gaf druk op onze verdediging waardoor we er niet goed uitkwamen. Ze veroorzaakten veel strafcorners. We bleven er voor vechten en de verdediging zorgde ervoor dat de strafcorners niet werden benut. Helaas slaagde Voorne er toch in om vijf minuten voor tijd uit een strafcorner te scoren, het was 2-1.

Deze week zullen we weer hard gaan trainen om aankomende zondag op ons eigen veldje drie punten te pakken tegen Roomburg. Zien we jullie langs de lijn? Dames en Heren 1 spelen zondag allebei thuis, kom ons toejuichen naar de overwinning!