Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Update van de Arbitragecommissie

Nieuws afbeelding 28-11-2014 Het is weer tijd voor een update vanuit de Arbitragecommissie. We hebben de afgelopen weken niet stilgezeten en vertellen er graag wat meer over.

Allereerst kunnen we met trots aankondigen dat begin deze week maar liefst 42 leden geslaagd zijn voor het schriftelijke CS examen.  Via deze weg willen wij alle geslaagden nogmaals feliciteren met dit resultaat. Heb je het examen niet gehaald of ben je (ondanks meerdere e-mails) niet gekomen voor het examen? Dan krijg je in januari/februari een nieuwe kans. Er zullen nog meerdere kansen komen dit seizoen om de CS kaart te halen. Het streven is om dit seizoen een grote inhaalslag te maken om zo alle spelers de mogelijkheid te geven de CS kaart te halen.


Naast de 'gewone' CS opleiding hebben we ook dit seizoen weer een CS+ opleiding. Met maar liefst 6 (!) cursisten zijn we vorig weekend intensief de praktijk ingedoken. Er werden wedstrijden gefloten en door leercoaches Bart en Paul bekeken en besproken. Het is erg leuk om te zien hoe een paar kleine aanwijzingen, tips en trucs meteen opgepakt worden. Na de winterstop/zaalseizoen zullen de dame(s) en heren weer vaak op en rond de velden te zien zijn. Hopelijk tegen die tijd ook herkenbaar aan de shirts! 

Tenslotte willen we een ieder goed voorbereid de zaal insturen. Deze week heeft ondergetekende geprobeerd een aantal belangrijke regels in de zaal uit te leggen op de coachavond. Bijgevoegd staat een overzicht met de verschillen tussen veld- en zaalhockey (spelregels). Deze kan je niet vanuit de app openen, daarvoor moet je even naar de site gaan. 

Voor vragen kunnen jullie ons altijd bereiken op [email protected]
Namens de Arbitragecommissie
Kim Janssens

 
Bijlage Verschillen veld-zaal (spelregels).pdf

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht