Nieuwsbericht

Senioren

Spijkenisse - D1 : 0 - 0

Nieuws afbeelding 27-11-2014

Vandaag stond alweer de één na laatste veldwedstrijd van 2014 op het programma en wel tegen Spijkenisse D1. Na al een aantal weken op rij geen punten te hebben gepakt gingen we vandaag vol goede moed naar Spijkenisse toe. Na een goede voorbereiding op een "spekglad" veld begonnen we niet al te best aan de wedstrijd. Na 5 minuten spelen kregen we bijna een tegendoelpunt om onze oren.  En in de 6e minuut een strafcorner, maar Spijkenisse stopte deze niet goed waardoor Mariska de bal goed weg kon werken.  Na 18 minuten spelen kregen we eindelijk grip op de wedstrijd wat resulteerde in een strafcorner mee, maar helaas werd deze op de keeper geschoten. Het tempo werd iets opgevoerd en in de 20e minuut was er alweer een goede actie van  Sara op Manouk, maar helaas ging de bal voorlangs. Na nog een aantal goede kansen gingen we met 0-0 ontevreden de rust in. Dit was gewoon niet nodig en we konden zeker beter.

We begonnen fel aan de 2e helft wat al in de 37e minuut resulteerde in een goede doelpoging, maar helaas weer geen doelpunt. We hadden wel de meeste kansen maar ook Spijkenisse kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. Aan het einde van de 2e helft werd het rommeliger en kregen we weer een paar tegenaanvallen om onze oren. In de 66e minuut hadden we zeker een engeltje op onze schouders zitten, want eerst werd de bal door Spijkenisse naast geschoten en daarna hard op de paal. 2 mm naar rechts en het was zeker een tegendoelpunt geweest. We kwamen dus goed weg. Er kwamen nog wel een aantal kansen maar hij wilde er niet meer in. 0-0 was zeker niet het resultaat wat we voor ogen hadden en was ook echt niet nodig geweest.

We gaan deze week nog hard trainen om zondag tegen Evergreen weer eens 3 punten te pakken. Natuurlijk kunnen wij jullie als supporters zeker weer langs de lijn gebruiken.