Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Activiteiten

Foto Actie

Nieuws afbeelding 12-11-2014

Ruim 7000 foto’s zijn er gemaakt de afgelopen weekenden door Menno, Liesbeth en Roosmarijn. En nog zijn we niet rond, de komende twee weken zullen de laatste teams uitgenodigd worden. Zowel  teamfoto’s als actiefoto’s zijn er geschoten van alle jeugdleden.  Het is voor de fotografen een enorme klus geweest om deze foto’s uit te zoeken, maar ze zijn bijna zover. De eerste teams zijn klaar en kunnen besteld worden!

Ga naar http://www.oypo.nl/hcderby om ze te bekijken.

De mogelijkheid bestaat om een foto per jeugdlid af te kopen. Dit kost € 10,--. Dan krijgt u zelf de download en kunt u ermee doen wat u wilt. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om een afdruk van de foto’s te bestellen.

Ook kunt u een fotokado te bestellen; bv een mok, brooddoos of eventueel extra vergroting op canvas. Houdt Sinterklaas en Kerst in gedachte, misschien is het een leuk kado-idee! Daarnaast is het uniek zo’n prachtige actie-foto te hebben natuurlijk.

En ‘last but not least’ vergeet niet dat de extra opbrengsten ten goede komen van alle te organiseren festiviteiten rondom ons lustrumjaar.

 

De lustrumcommissie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht