Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Bericht van het bestuur

Nieuws afbeelding 25-9-2014

Bericht van het bestuur

Aanstaande zaterdag spelen we al weer de vierde wedstrijd van de voorcompetitie van de jeugd. Nog genietend van de vele mooie nazomerdagen zit het voorlopig allemaal mee.

Op 17 september jl. zijn we ons lustrumjaar in gegaan: 50 jaar HC Derby. We hopen dit gedurende het jaar meerdere keren met jullie te vieren. Houdt de site en Facebook dus in de gaten voor allerlei ‘happenings’!

Zoals jullie in de nieuwsbrief van het jeugdbestuur hebben kunnen lezen, gaat Kirsten het bestuur verlaten. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe aanvulling of aanvullingen. Mocht je interesse hebben, schroom niet om Kirsten of andere leden van het bestuur aan te schieten. Alle hulp is welkom.

Het bestuur is onder andere druk bezig met de voorbereidingen voor de ALV die gepland staat voor 5 november 2014. De agenda en de nieuwe statuten zullen binnenkort op de site komen, de statuten zullen in de vergadering voorgelegd worden ter goedkeuring.

Nieuwe huisregels en bestuursregels: Met name aandacht voor de huisregels omdat het alcohol- beleid streng gehandhaafd zal moeten worden. Dit blijft een lastige kwestie op zaterdag en vragen dan ook de ouders om hun medewerking. We hebben meerdere keren controle gehad en moeten dus uiterst secuur omgaan met de regels zoals die ons zijn opgelegd.

Er is een commissie bezig met uitbreiding van het assortiment van de bar. Ook dit hopen we zo snel mogelijk in gang te zetten.

Parkeren blijft soms lastig, houdt er rekening mee dat er bekeurd kan worden! We zijn in overleg met de gemeente om op korte termijn weer bij de Gemeentewerf te mogen parkeren, dat geeft dan ook wat meer lucht.

Dan, toekomst van HC Derby: op dit moment is er nog weinig nieuws hieromtrent. We zijn in contact met de gemeente en het loopt. We zijn in afwachting van keuringsrapporten van de velden en aan de hand daarvan kunnen we verder in overleg met elkaar. Daar hangt een heleboel van af. Toch willen we proberen het clubhuis in de winterperiode een opfrisbeurt te geven. Zodra we hier meer over weten, zullen we dit zo snel mogelijk melden.

 Namens het bestuur
Marieke Hagesteijn

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht